Burs Danışmanlığı ve Duyuruları

BURSLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

1.  Sivas Kemal İbni Hümam Vakfı Genel Merkezi, 2012–2013 Eğitim döneminde de yeni bursiyerlerini yurtlarında kalan tüm öğrencilere verilmektedir.

2.  Geçen sene burs alan ve öğrenimi devam eden öğrencilerimiz;

a- Not Durum Belgesi (Transkript)

b-      Öğrenci Belgesi’nin (2012-2013 dönemine ait) asıllarını 20 Ekim 2012 tarihine kadar Sivas Kemal İbni Hümam Vakfı Genel Merkezi’ne şahsen veya posta ile ulaştırmak zorundadırlar. Vaktinde tarafımıza ulaşmayan belgeler değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.

3.  Zikredilen belgelerin asılları gönderilmelidir. Fotokopi olan veya faksla gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

4.  Ayrıca bu belgelerle birlikte bursiyerlerimizin cep telefon numaralarını ve mail adreslerini de Genel Merkezimize bildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde yapılan duyuruların ulaşmaması durumunda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

5.  Bursiyerlerimizin burs devam durumları, İlgili komisyon tarafından mülakatla belirlenen

Tüm bursiyerlerimize duyurulur…