İFTAR PROGRAMIMIZ

VAKIF İFTAR 20164

VAKIF İFTAR 20165

VAKIF İFTAR 20166

Kemal İbni Hümam Vakfımız tarafından her yıl düzenlenen iftar program gerçekleştirilmiştir.

İftar Programımıza, Valimiz Davut GÜL’ün yanı sıra; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN, Kemal İbni Hümam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir selamlama konuşması yapan Valimiz GÜL, Ramazan ayı münasebetiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemal İbni Hümam Vakfının özellikle eğitim kurumlarıyla Sivas’ımız açısından önemli bir değer ve kazanç olduğunu belirttiler. Vakfımızın bu hizmetlerini daha da artırarak Sivas’ımıza daha fazla hizmet vereceğini temenni eden Valimiz sayın Davut GÜL bey, Vakfımızın kuruluşundan bu güne kadar maddi ve manevi katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.
Kemal İbni Hümam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanımız Temel KARAMOLLAOĞLU da bir selamlama konuşması yaparak vakfımızın faaliyetlerinden ve çalışmalarından bahsettiler.
Share on Facebook
Share on Twitter