Katkı Sağladığımız Kurumlar

• Salih Aşık Erkek Öğrenci Yurdu
Milli Gençlik Vakfı tarafından kurulan 100 öğrenci kapasiteli yurdun gerek kuruluşunda gerekse sonrasındaki tadilat, tefriş ve faaliyetlerine vakfımız katkı sağlamaktadır.

SALİH AŞIK KATKI VERİLEN

• Yavuz Selim Kız Öğrenci Yurdu
İlim Yayma Vakfı tarafından kız öğrencilere yönelik kurulan ve Sivas’ta önemli bir eksikliği gideren 100 öğrenci kapasiteli yurdun kuruluşu ve sonrasında vakfımızın büyük katkıları olmuştur.

Yavuz Selim Kız Yurdu Katkı

• İsmail Hakkı TOPRAK Huzurevi ve Özürlüler Kültür Sitesi
Mütevelli Heyeti Başkanımız Temel KARAMOLLAOĞLU’nun Sivas Belediye Başkanlığı döneminde hizmete açılan, Sivas Belediyesi tarafından işletilmekte olan 60 yatak kapasiteli Huzurevi ve Türkiye’nin ilk Özürlüler kültür Sitesi’nin  kurulmasına vakfımız öncülük etmiştir. huzurevi katkı

Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Derneği
Aynı değerlere sahip olduğumuz ve Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan derneğin faaliyetlerine vakfımız sürekli katkı sağlamaktadır.

cüder katkı

• Volkan Spor
Vakfımız gençlerin spor yapmalarını, zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla Kültür Sitelerimizde ki spor alanlarında yürütülen faaliyetlerin beraberinde, aynı değerleri taşıdığımız; futbol alanında faaliyet gösteren  Volkanspor Kulubüne katkı sağlamakta ve eğitim, kültür içerikli faaliyetler yürütmektedir.

vollkanspor